Aanmelden

Wie doet de aanmelding?

Uw naam:

Uw e-mail:

Uw adres:

Uw telefoonnummer:

Uw alternatief nummer:


Wie wilt u aanmelden?


Ja, ik ontvang graag (maximaal 4x per jaar) een mail (nieuwsbrief) als er iets zinnigs te melden is over de kindervakantiespelweek Son.

Privacy wetgeving

Om uw inschrijving te verwerken is het noodzakelijk dat we persoonsgegevens verwerken. Tijdens de activiteiten worden er foto's en video's gemaakt die op de website en onze social media kanalen worden getoond als herinnering voor jou en als voorbeeld voor mensen die nog niet weten wat ze bij de kindervakantiespelweek kunnen verwachten.
Volgens de AVG wetgeving zijn foto's en video's waarop mensen te herkennen zijn "persoonsgegevens". Het is voor ons niet mogelijk om bij het maken van foto's en/of video's onderscheid te maken tussen deelnemers en het is voor ons ook niet mogelijk om bij iedere foto uit te zoeken wie erop staan en iedereen per opname om toestemming te vragen.
We vragen je daarom nu alvast om ons toestemming te geven alle foto's en video's die tijdens de kindervakantiespelweek worden gemaakt, waar jij en/of de deelnemers die je aanmeldt op kunnen staan, op onze website en/of onze social media kanalen te publiceren zodat iedereen die dat wil ze kan bekijken.


Ja, hierbij verklaar ik
dat ik wettelijk gezien toestemming kan en mag geven voor de verwerking van persoonsgegevens van
en mijzelf.
Let op: u heeft het recht om deze verklaring op ieder moment in te trekken. Als u deze verklaring intrekt vervallen daarmee echter automatisch de aanmeldingen die u gedaan heeft.

Ja, hierbij geef ik
de organisatie van de kindervakantiespelweek Son toestemming om de persoonsgegevens van
en mijzelf te registreren en te verwerken voor zover dit nodig is om deelname mogelijk te maken.
Let op: u heeft het recht om deze toestemming op ieder moment in te trekken. Als u deze toestemming intrekt verwijderen wij zo spoedig moegelijk alle verzamelde gegevens en vervallen daarmee automatisch de aanmeldingen die u gedaan heeft.

Ja, hierbij geef ik
de organisatie van de kindervakantiespelweek Son toestemming om foto's en video opnames die tijdens de activiteiten van de kindervakantiespelweek zijn genomen en waarop
en/of ikzelf mogelijk herkenbaar zijn op de website en de social media kanalen van de kindervakantiespelweek te publiceren zodat iedereen die dat wil ze kan bekijken.
Let op: u heeft het recht om deze toestemming op ieder moment in te trekken. Als u deze toestemming intrekt of niet geeft vervallen automatisch de aanmeldingen die u gedaan heeft, behalve als u voor aanvang van de activiteiten in overleg met onze voorzitter tot een werkbare alternatieve oplossing bent gekomen.
Let op: u geeft ons hier toestemming om foto's en video's te publiceren zodanig dat die voor iedereen zichtbaar zijn. Mocht er na publicatie een foto gemaakt zijn waar u bezwaar tegen heeft, dan kunt de toestemming achteraf voor die specifieke foto intrekken. Wij zullen de afbeelding in dat geval natuurlijk zo spoedig mogelijk van de website verwijderen, maar kunnen niet voorkomen dat er mogelijk in de tussentijd kopieën van gemaakt zijn.


Nee, ik
geef de organisatie van de kindervakantiespelweek Son geen toestemming om foto's en video opnames die tijdens de activiteiten van de kindervakantiespelweek zijn genomen en waarop
en/of ikzelf mogelijk herkenbaar zijn direct op de website te publiceren. In plaats daarvan zal ik met de voorzitter afspreken dat ik iedere avond na de activiteiten langs kom om de foto's en video's van die dag te beoordelen en vrij te geven, zodat deze nog dezelfde dag vernietigd of gepubliceerd kunnen worden.
Let op: deze mogelijkheid is alleen beschikbaar als de voorzitter van mening is dat er een goede reden voor de censuur is. Als er naar mening van de voorzitter geen goede reden voor de censuur is, vervallen uw aanmeldingen automatisch.

Details voor

De indeling van de teams word op de website gepubliceert. Hoe zullen we je naam daarbij weergeven?


Geboortedatum:


School:


Klas tijdens schooljaar 2018-2019:


Leeftijdsgroep:


Bij wie wil je graag in het groepje?Bijzonderheden/allergiën/etc.:


Aanmelden is mogelijk vanaf 1 mei. Momenteel kan je alleen maar testen.