KVS 2021 GAAT NIET DOOR.

Alle ouders die hun kind/kinderen hadden ingeschreven voor de spelweek zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld. En ook de ingeschreven vrijwilligers hebben een mail gehad.

Helaas willen wij via deze weg iedereen anders ooka laten weten dat er besloten is dat KVS Son 2021 door het COVID-19 virus opnieuw niet door kan gaan.

Ondanks dat we erg gemotiveerd zijn om een week te organiseren binnen de mogelijkheden die er wel zijn, zijn wij van mening dat dit niet op een verantwoorde manier kan. De regels zoals deze nu gelden – en mogelijk ook nog tijdens de spelweek – beperken ons en maken een groot gedeelte van de activiteiten onmogelijk.

Daarnaast willen wij geen risico nemen dat de spelweek in de laatste week van de schoolvakantie een bron van besmettingen is, waardoor de scholen niet op normale wijze kunnen starten in het nieuwe schooljaar.

Het was een ontzettend moeilijk besluit om de spelweek voor het tweede jaar op rij af te moeten lasten. Wij hopen van harte dat we volgend jaar de naam van uw kind/kinderen weer op de lijst van inschrijvingen zien staan.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot volgend jaar.

Hartelijke groet,

Werkgroep KVS Son